Бесплатная консультация

Бесплатная консультация

Спасибо!
Не выключайте, пожалуйста, свой телефон. Мы скоро перезвоним вам. До связи :)
Закрыть
Консультант Ганна Гайдукова
Ганна Гайдукова (063) 440 39 03 Зворотній дзвінок

Посвідка на проживання в Україні на підставі шлюбу

Бюджет
(консультація)

2 900 грн

Стандарт
(є підстави)

13 250 грн

Преміум
(без підстав)

25 000 грн

оцінка можливостей
перевірка існуючих документів
надання шаблонів і рекомендацій
застереження про причини відмови
супровід на подачу в ДМС
подача оригіналу паспорту
супровід на отримання в ДМС
заява
нотаріальні копії паспортів подружжя
нотаріальний переклад паспорту
нотаріальна копія свідоцтва про шлюб
фотографії іноземця
страховка для іноземця
довіреність
оплата офіційних платежів
(+600)
заповнення візової анкети
запис в посольство на подачу документів
страховка для іноземця
нотаріальна копія свідоцтва про шлюб
гарантійний лист від приймаючої сторони
Довідка з Прикордоної служби
Прописка в Києві для іноземця
Прописка в Києві для приймаючої сторони
Пошук нестандартних рішень, підстав для ВНЖ

Замовити

Замовити

Замовити

  • Незаконне перебування іноземця на територіїї України може бути підставою для відмови в реєстрації шлюбу;
  • Порядок дій: в'їзд на територію України, оформлення шлюбу, виїзд з території України, оформлення візи D, в'їзд на територію України, оформлення ВНЖ;
  • Поетапна оплата послуг - 50% до початку робіт, 50% в день отримання ВНЖ (для пакета Преміум);
  • У випадку відмови у видачі візи D сплачені кошти за супровід в отриманні візи D повертаються;
  • За оформлення візи D за 5 робочих днів, клієнт сплачує мито за послуги посольства, у випадку відмови у видачі візи - сплачене мито не повертається.
Як ми працюємо
Консультація
Вибір пакета
Оплата
Підготовка
Обслуговування
Інформування

Шлюб з іноземцем – це не тільки красива церемонія, гості та ресторан. Щоб все пройшло офіційно, потрібно підготувати ряд документів. Якщо ви маєте намір пов'язати своє життя з іноземцем, варто заздалегідь потурбуватися про його легальне знаходження на території України. Короткострокової візи може не вистачити, адже оформлення може зайняти місяці – збір паперів, черги, все вимагає часу. Більш того, навіть після укладення шлюбу потрібно отримати дозвіл на перебування в нашій країні. На перший погляд, все виглядає досить заплутано і складно. Особливо, якщо ви не маєте досвіду в подібних справах і не дуже розбираєтеся в українському законодавстві.

Юридична компанія "Наказ" з радістю допоможе вам вирішити ці проблеми. Звернувшись до нас, ви можете забути про всі труднощі і вже в найкоротші терміни досягти поставленої мети. Ми не тільки розповімо вам, як укласти шлюб з іноземним громадянином, а й зробимо документи для його легального перебування.

Що потрібно іноземцю для оформлення посвідки

Щоб укласти шлюб, іноземець обов'язково повинен знаходитися в Україні. Паперова тяганина займає в середньому 30 днів. Так що, отримавши звичайну візу, варто відразу організувати процес одруження.

Відзначимо, що навіть після шлюбної церемонії іноземцю не можна буде залишатися в Україні. Але ще одну візу відкривати не потрібно. Шлюб є підставою для отримання посвідки на тимчасове проживання. Навіть якщо іноземець має право бути в Україні без візи, ВНЖ все одно знадобиться.

Посвідка на проживання – це документ, що дає право не громадянину України перебувати в країні, вчитися та працювати.

Тимчасову посвідку на проживання потрібно щорічно оновлювати. Процедура не змінюється, як і список необхідних документів. Тільки після 2 років життя в нашій країні іноземець зможе подати на постійну посвідку на проживання, а далі вже можна навіть замислитися про отримання громадянства.

Зауважте, якщо іноземець укладає шлюб в Україні з людиною без громадянства, але з постійним дозволом на проживання, він також має право на оформлення посвідки. Але для отримання громадянства потрібно буде прожити не менше 5 років.

Реєстрація шлюбу з іноземцем

Щоб взяти шлюб з іноземцем потрібно подати заяву та необхідні документи в РАЦС. Всі документи мають бути перекладені на українську мову. Загалом, список невеликий:

  • заява про намір взяти шлюб;
  • закордонний паспорт іноземного громадянина з візою;
  • довідка від іноземних органів про те, що майбутній чоловік/дружина не перебуває в шлюбі.

Після подачі документів в РАЦС призначається дата реєстрації шлюбу. У цей день ви і станете законними чоловіком і дружиною.

Очікування дати весілля може зайняти місяць, і його варто провести з користю. Наприклад, почати збирати документи для отримання посвідки на проживання, яка також повинна бути перекладена на українську мову. Вам знадобляться:

Допомога в отриманні посвідки

Юридична компанія "Наказ" в Києві вже багато років допомагає оформити посвідку на проживання. Ми із задоволенням посприяємо і вам. Варто тільки зателефонувати і записатися на консультацію!

4.8
Значение рейтинга
5.00
Максимальное значение рейтинга
4.70
Минимальное значение рейтинга
33
Количество голосов
Рейтинг отзывов
(33 оценок; среднее 4.8 из 5)

Обговорення і відгуки (0)