Бесплатная консультация

Бесплатная консультация

Спасибо!
Не выключайте, пожалуйста, свой телефон. Мы скоро перезвоним вам. До связи :)
Закрыть
Консультант Ганна Гайдукова
Ганна Гайдукова (063) 440 39 03 Зворотній дзвінок

Вид на проживання підстава бізнес

 

 

Стандарт
 

5 000 грн

 

Стандарт +
(є підстави)

7 500 грн

 

Преміум
(без підстав)

від 13 000 грн

Консультація
Супровід на подачу в ДМС
Дозвіл на працевлаштування
Гарантійний лист
Супровід на отримання в ДМС
створення договору про працевлаштування
контроль працевлаштування 90 днів
подача договору в центр зайнятості
Вакансія
Заява
Довіреність від підприємства
Довідка
Статут
Клопотання про видачу дозволу
подача реєстраційної заяви
реєстрація в єдрпоу
печатка
подача документів в податкову
ЄП (єдиний податок, форми ЄП)
книга обліку доходів витрат
ПДВ (Податок на додану вартість, форми ПДВ)
неприбутковість
отримання документів з податкової
отримання довідки статистики
повідомлення центру зайнятості про найманого працівника
отримання ключів ЕЦП (електронний цифровий підпис)
укладення договору з податковою по ключам ЕЦП
відкриття рахунку в банку
(+3150)
(+3150)
Переклад
Подача документів
отримання документів з податкової
Нотаріальна довіренність
Перекладач
(+2250)
(+2250)
заповнення візової анкети
фотографії
запис в посольство на подачу документів
запрошення
Страховка для іноземця (на візу)
(+1550)
(+1550)
Страховка для іноземця (на ВНЖ)
(+3750)
(+3750)
Зміна директора
(+5000)
(+5000)
Реєстрація в Києві / Області
(+5000)
(+5000)
 

Замовити

 

Замовити

 

Замовити

 
  • Для отримання дозволу на працевлаштування необхідно сплатити Державний збір - в розмірі 10 572 грн;
  • Для продовження дозволу обов'язково потрібно сплачувати всі податки і збори по підприємству, щоб дозвіл було можливо продовжувати;
  • Протягом 90 днів з моменту отримання дозволу необхідно надати договір в міський Центр зайнятості;
  • З моменту реєстрації ТОВ необхідно надати інформацію про найманого працівника одразу після реєстрації, зазвичай директор;
  • Для продовження дозволу на працевлаштування та ВНЖ необходно надати оригінал минулого дозволу, але вартість послуг не змінюється;
  • Можлива поетапна оплата послуг - реєстрація ТОВ, Отримання дозволу на працевлаштування, ВНЖ по 1/3;
  • Для отримання ВНЖ необхідно виїхати з території України (перетнути кордон з іншою підставою, віза D);
  • Мінімальне місячне утримання ТОВ обходиться біля 5000 грн в міс (податки, збори, заробітна плата, бухгалтер, подання звітів).
  • За оформлення візи D за 5 робочих днів, клієнт сплачує мито за послуги посольства, у випадку відмови у видачі візи - сплачене мито не повертається;
  • консульськй збір сплачується завжди: і за стандартний строк і за прискрений. За прискорений розгляд сплачується збір у подвійному розмірі.
Як ми працюємо
Консультація
Вибір пакета
Оплата
Підготовка
Обслуговування
Інформування

Запишіться на консультацію

Згідно із законодавством України, іноземець або особа без громадянства може перебувати на території України обмежений проміжок часу: накопичувально 90 днів протягом 180 днів з дати першого в'їзду. Якщо нерезиденту потрібно пробути в нашій державі більш тривалий проміжок часу, тоді йому необхідно отримати тимчасовий або постійний вид на проживання.

Обговорення і відгуки (0)