Бесплатная консультация

Бесплатная консультация

Спасибо!
Не выключайте, пожалуйста, свой телефон. Мы скоро перезвоним вам. До связи :)
Закрыть
Консультант Ганна Гайдукова
Ганна Гайдукова (063) 440 39 03 Зворотній дзвінок

Реєстрація (акредитація) підприємств в ОВІР (ДМСУ)

Документи для реєстрації підприємства в ОВІР (ДМСУ)

  Послуга Терміни Ціна (грн.)
Реєстрація в ОВІР 15 р.д. від 2500
 
замовити

Згідно із законодавством України, для запрошення на роботу іноземних громадян або осіб без громадянства, а також прийняття ділових партнерів з-за кордону необхідна реєстрація підприємств в ОВІР (орган міграційної служби). Ця вимога поширюється як на вітчизняні установи та організації, так і на закордонні або спільні. КМУ своєю постановою № 567 від 01.06.2011 затвердив Правила, згідно з якими юридичній особі, як приймаючій стороні, потрібна реєстрація підприємства в ОВІР вже на етапі оформлення запрошення зарубіжному співробітнику.

На законодавчому рівні не закріплений пакет документів, необхідних для такої процедури. Тому представникам юридичної особи є сенс звернутися до досвідчених фахівців, які на практиці займаються такою діяльністю, як акредитація підприємства в ОВІР Києва.

З метою економії часу постановку підприємства на облік в ОВІР можна поєднати з процедурою оформлення запрошення для іноземця.

Необхідні документи для реєстрації підприємств в ОВІР подаються керівником юридичної особи або відповідальною особою. Перелік документів:

  • клопотання на фірмовому бланку;
  • наказ про призначення керівника підприємства або наказ про призначення відповідальної особи;
  • паспорт керівника або відповідальної особи (буде повернуто після подачі документів);
  • три фотокартки керівника або відповідальної особи розміром 3,5 см на 4 см;
  • статут підприємства та свідоцтво про реєстрацію;
  • довідка з управління статистики;
  • довідка з банку, що підтверджує наявність у підприємства поточного рахунку;
  • гарантійний лист, де закріплюється обов'язок юридичної особи у разі необхідності взяти на себе витрати на утримання іноземця та виїзд його за межі держави;
  • документ, що підтверджує право власності або використання офісного приміщення;
  • копія паспорта запрошеної особи з наданим перекладом українською мовою.

Розглянувши клопотання про реєстрацію підприємства і поданий пакет документів, виконавець міграційної служби оформляє у двох примірниках облікову картку. Один примірник видається на руки особі, що подає клопотання. Другий примірник залишається в міграційній службі, де заводиться облікова справа підприємства. Відразу ж після закінчення реєстрації в ОВІР можна оформити запрошення іноземному громадянину чи особі без громадянства, візу і дозвіл на працевлаштування.

Термін реєстрації підприємства в ОВІР - 5 робочих днів.

4.9
Значение рейтинга
5.00
Максимальное значение рейтинга
4.70
Минимальное значение рейтинга
21
Количество голосов
Рейтинг отзывов
(21 оценок; среднее 4.9 из 5)

Обговорення і відгуки (0)