Бесплатная консультация

Бесплатная консультация

Спасибо!
Не выключайте, пожалуйста, свой телефон. Мы скоро перезвоним вам. До связи :)
Закрыть
Консультант Ганна Гайдукова
Ганна Гайдукова (063) 440 39 03 Зворотній дзвінок

Реєстрація (акредитація) підприємств в ОВІР (ДМСУ)

Документи для реєстрації підприємства в ОВІР (ДМСУ)

 
Консультація
(погодинно)

3 000 грн

Стандарт
(є підстави)

18 850 грн

Преміум
(немає підстав)

39 430 грн

Консультація
Фотографії
Нотаріальні переклади
Довіреність
Апостиль
Вакансія
Заява
Довіреність від підприємства
Довідка
Статут
Клопотання про видачу дозволу
Супровід на подачу в ДМС
Дозвіл на працевлаштування
Гарантійний лист
Супровід на отримання в ДМС
заповнення візової анкети
фотографії
запис в посольство на подачу документів
запрошення
страховка для іноземця (на візу)
реєстрація
зміна директора
Реєстрації ТОВ
створення договору про працевлаштування
контроль працевлаштування 90 днів
подача договору в центр зайнятості
 

Замовити

 

Замовити

 

Замовити

 
  • Для отримання дозволу на працевлаштування необхідно сплатити Державний збір - в розмірі 10400 грн за 3 роки. Всі збори оплачуються додатково.
  • Для продовження дозволу обов'язково потрібно сплачувати всі податки і збори по підприємству, щоб дозвіл було можливо продовжувати;
  • Протягом 90 днів з моменту отримання дозволу необхідно укласти договір (Надати завірену копію в ЦЗ протягом 10 календарних днів з дати укладення);
  • З моменту реєстрації ТОВ необхідно надати інформацію про найманого працівника одразу після реєстрації, зазвичай директор;
  • Для продовження дозволу на працевлаштування та ВНЖ необходно надати оригінал минулого дозволу, але вартість послуг не змінюється;
  • Можлива поетапна оплата послуг - реєстрація ТОВ, Отримання дозволу на працевлаштування, ВНЖ по 1/3;
  • Для отримання ВНЖ необхідно виїхати з території України (перетнути кордон з іншою підставою, віза D) (Порядок дій: в'їзд на територію України, оформлення дозволу на працевлаштування, виїзд з території України, оформлення візи Д, в'їзд на територію України, оформлення ВНЖ.);
  • Мінімальне місячне утримання ТОВ обходиться мінімум 5000 грн в міс (податки, збори, заробітна плата, бухгалтер, подання звітів);
  • За оформлення візи D за 5 робочих днів, клієнт сплачує мито за послуги посольства, у випадку відмови у видачі візи - сплачене мито не повертається;
  • Консульськй збір сплачується завжди: і за стандартний строк і за прискрений. За прискорений розгляд сплачується збір у подвійному розмірі.
Як ми працюємо
Консультація
Вибір пакета
Оплата
Підготовка
Обслуговування
Інформування

Згідно із законодавством України, для запрошення на роботу іноземних громадян або осіб без громадянства, а також прийняття ділових партнерів з-за кордону необхідна реєстрація підприємств в ОВІР (орган міграційної служби). Ця вимога поширюється як на вітчизняні установи та організації, так і на закордонні або спільні. КМУ своєю постановою № 567 від 01.06.2011 затвердив Правила, згідно з якими юридичній особі, як приймаючій стороні, потрібна реєстрація підприємства в ОВІР вже на етапі оформлення запрошення зарубіжному співробітнику.

На законодавчому рівні не закріплений пакет документів, необхідних для такої процедури. Тому представникам юридичної особи є сенс звернутися до досвідчених фахівців, які на практиці займаються такою діяльністю, як акредитація підприємства в ОВІР Києва.

З метою економії часу постановку підприємства на облік в ОВІР можна поєднати з процедурою оформлення запрошення для іноземця.

Необхідні документи для реєстрації підприємств в ОВІР подаються керівником юридичної особи або відповідальною особою. Перелік документів:

  • клопотання на фірмовому бланку;
  • наказ про призначення керівника підприємства або наказ про призначення відповідальної особи;
  • паспорт керівника або відповідальної особи (буде повернуто після подачі документів);
  • три фотокартки керівника або відповідальної особи розміром 3,5 см на 4 см;
  • статут підприємства та свідоцтво про реєстрацію;
  • довідка з управління статистики;
  • довідка з банку, що підтверджує наявність у підприємства поточного рахунку;
  • гарантійний лист, де закріплюється обов'язок юридичної особи у разі необхідності взяти на себе витрати на утримання іноземця та виїзд його за межі держави;
  • документ, що підтверджує право власності або використання офісного приміщення;
  • копія паспорта запрошеної особи з наданим перекладом українською мовою.

Розглянувши клопотання про реєстрацію підприємства і поданий пакет документів, виконавець міграційної служби оформляє у двох примірниках облікову картку. Один примірник видається на руки особі, що подає клопотання. Другий примірник залишається в міграційній службі, де заводиться облікова справа підприємства. Відразу ж після закінчення реєстрації в ОВІР можна оформити запрошення іноземному громадянину чи особі без громадянства, візу і дозвіл на працевлаштування.

Термін реєстрації підприємства в ОВІР - 5 робочих днів.

Обговорення і відгуки (0)