Бесплатная консультация

Бесплатная консультация

Спасибо!
Не выключайте, пожалуйста, свой телефон. Мы скоро перезвоним вам. До связи :)
Закрыть
Консультант Ганна Гайдукова
Ганна Гайдукова (063) 440 39 03 Зворотній дзвінок

Ділове запрошення для іноземця в Україну

Оформлення ділового запрошення для іноземних громадян

Ділове запрошення для іноземця в Україну

14 000 грн. (500 USD)
  • укладення міжнародних контрактів;
  • ділові виставки і конференції;
  • презентація продукту;
  • строго відповідно до вимог законодавства України.

Оставьте заявкувже зараз!

Запишіться на консультацію

Багато іноземних підприємців воліють особисто спілкуватися з діловими партнерами. Для цього їм доводиться відвідувати зарубіжні країни, в тому числі Україну. Найчастіше укладання міжнародних контрактів вимагає присутності всіх сторін. При продажу обладнання наладчики виїжджають на місце установки. Ділові виставки та конференції збирають учасників з усього світу. Презентація продукту проводиться при зустрічі із замовником. У всіх перерахованих випадках, якщо потрібно перетин кордону, а між країнами не укладено угоду про безвізовий режим, іноземець може в'їхати на територію України за наявності бізнес -візи.

Таку візу можна оформити в консульстві за умови наявності ділового запрошення.

Оформлення ділового запрошення відбувається строго відповідно до вимог законодавства України за розробленою МВС України процедурою. Стороною, що запрошує може виступати компанія, що має ділові відносини з іноземцем. Факт наявності ділових відносин перевіряється з особливою ретельністю. Компанія, що запрошує іноземця на територію України, повинна пройти акредитацію у міграційній службі. Тільки після отримання облікової картки компанія може приступити до процедури оформлення запрошення.

Для оформлення ділового запрошення іноземцю слід надати наступні документи:

  • запрошення, оформлене на фірмовому бланку, в якому чітко вказані назва юридичної особи, її фактична і юридична адреса, контактні телефони. Тут повинна бути вказана мета приїзду нерезидента;
  • копія облікової картки, яка свідчить про постановку юридичної особи на облік в міграційній службі;
  • копія паспорта керівника; якщо керівник - теж нерезидент, необхідно надати документи, що підтверджують вид на проживання і дозвіл на роботу;
  • документ, що свідчить про наявність місця проживання нерезидента;
  • легалізована копія паспортного документа нерезидента;
  • документ, що підтверджує сплату держмита.

У разі необхідності можливе термінове оформлення ділових запрошень для іноземців.

Обговорення і відгуки (0)